Întâlnire cu Dana Nălbaru și lumea magică a poveștilor – lansare de carte Șapte povești de noapte bună la Opera Comică pentru Copii


Editura Nemi și Opera Comică pentru Copii vă invită la o întâlnire cu Dana Nălbaru și o lansare de poveste sâmbătă, 14 decembrie, ora 12.30, salonul Mozart.

Într-un decor de iarnă, cu brad și Moș Crăciun, citim, povestim, ne jucăm și râdem împreună.

Șapte povești de noapte bună, de Dana Nălbaru, păstrează viu universal magic al copilăriei.

Cei mici se vor oglindi în istoriile amuzante și suprinzătoare, scrise cu multă empatie şi pline de tot farmecul copilăriei, iar poneiul Uşurel, zâna crinilor sau leul Leon le vor rămâne multă vreme prietenii cei mai buni.

Vocea caldă pe care o știm cu toții cântând sau citindu-le copiilor poveşti ne dezvăluie acum o povestitoare plină de farmec. Poveştile de noapte-bună ale Danei Nălbaru au un aer de basm plin de magia ascunsă a lumii de azi și sunt companionii perfecți pentru momentele când părinții pot împărtăși plăcerea lecturii cu copiii lor.

Din inimă am inventat poveștile pentru copiii mei și le dăruiesc acum tuturor celor care vor și cred într-o lume mai bună. Sunt povești educative, care îi pot ajuta atât pe copii cât și pe părinți.

Dana Nălbaru

Cunoscuta cântăreață și compozitoare și-a dedicat ultimii ani unor proiecte creative atât pentru copii, cât și pentru părinții: melodii și cântece pentru copii, aplicații de muzică și povești pentru cei mici, conferințe și muzică pentru adulți. Dana Nălbaru a lansat în 2018 și proiectul Redescoperă iubirea, un proiect de conștientizare despre nevoia oamenilor de a-și căuta și redescoperi puterea interioară. Conferințele Redescoperă iubirea, muzica pe care a compus-o și a produs-o în ultimii ani, albumul de muzică pentru copii Bucurii pentru copii – Cântece de iarnă, poveștile lansate acum, totul pornește de la motto-ul ei – iubirea este cea mai importantă, iar dragostea vindecă totul.

Parteneri: Opera Comică pentru Copii și Radio Itsy Bitsy

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!