CONCURS: Creează-ţi propriul dragon!


Dragonii sunt o parte importantă din cultura vikingilor, prezenți în toate miturile, legendele lor, precum și în nenumărate desene rămase de la ei, pe pietre sau pe obiecte.

Pentru că şi nouă ne plac dragonii, la fel de mult cum le plac şi copiilor, vă lansăm o provocare! Rugaţi-i pe copiii voştri să inventeze şi să deseneze propriul dragon completând fişa de mai jos. Postaţi pe Facebook (public) imaginea cu dragonul creat şi hashtagul #DragonulMeu, iar noi vom premia cei mai inediţi 3 dragoni cu un exemplar al cărţii. Concursul se încheie vineri, 28 aprilie.

În Cum să-ţi dresezi dragonul, Cressida Cowell a imaginat o lume în care dragonii nu sunt creaturi de legendă, ci parte din viaţa de zi cu zi, care trăiesc alături de vikingi. În loc să urmeze reprezentarea tradiţională, autoarea i-a înzestrat cu unele caracteristici amuzante, adaptaţi pentru mediul în care trăiesc şi inspiraţi de animale reale. Autoarea ne arată mai multe tipuri de dragoni, toţi cu personalităţi şi caracteristici diferite.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!