Cărți pentru copii în pregătire la Editura Nemi în 2022


E început de an și iată că venim cu vești minunate! Pentru 2022 avem în pregătire continuări de serii mult îndrăgite, dar și serii noi, perfecte pentru micii cititori, cu noi personaje de la care copiii pot învăța multe lucruri noi. Dacă sunteți curioși ce vă pregătim, aveți mai jos câteva dintre noutățile anului.


Noapte bună, lama lama! & Bună Dimineața, lama lama! de Anna Dewdney

Mult îndrăgita Lama lama – boardbooks, acum pentru cei mai mici cititori!
Să spunem Bună dimineața sau Noapte bună cu Lama Lama și să ne pregătim pentru ziua cea nouă sau pentru somn și pentru cele mai plăcute vise.
Aceste cărticele sunt perfecte pentru cele mai mici mâini și cu siguranță vor trezi zâmbete pe chipurile copiilor și părinților deopotrivă!

Kipper & Noul prieten al lui Kipper, de Mick Inkpen

Kipper îi învață pe copiii de pretutindeni să citească, să deseneze, să se împrietenească, să asculte de părinți și să fie curajoși și creativi de peste 30 de ani.
Îndrăgita serie de cărți pentru copiii de 3+ ani va oferi momente de neuitat în familie: părinții și copiii se vor distra citind împreună punând în aplicare lecțiile și jocurile din aventurile celui mai faimos cățeluș din lume. Sunteți entuziasmați să vă faceți un nou prieten?

Cele opt prințese și oglinda fermecată, de Natasha Farrant

Fiind lectura perfectă după Fetele rebele, dedicată cititorilor 6+ ani și votată în topul celor mai bune cărți la The Guardian în 2019, cartea spune povestea a opt prințese curajoase, puternice, curioase, aventuroase și hotărâte să fie ele însele în orice situație. Prințese care se uită în oglindă și refuză să fie ce le cer ceilalți: politicoase, drăguțe și ascultătoare.
Opt povești extrem de originale, care se petrec în diverse colțuri ale lumii și reinterpretează arhetipuri folclorice și de basm, însoțite de ilustrații de vis! Micii cititori vor învăța multe lucruri din poveștile acestea.

Frumoasa albastră: oceanele lumii & Ce plantă frumoasă! Despre plantele cu flori, de Marguerite Tiberti

Noile titluri Nemi Explorator explorează lumea naturală într-un mod accesibil și prietenos pentru copii.
Oceanele sunt medii fascinante, pline de o viață incredibilă, de plante și animale acvatice, iar cei mici vor fi uimiți de câte vor descoperi în Frumoasa albastră, completându-și astfel cunoștințele în științele naturii și învătând să respecte și să iubească mediul.
Plantele reprezintă micile bijuterii ale lumii naturale, iar copiii vor fi fascinați de informațiile jucăușe din Ce plantă frumoasă și își vor completa într-un mod creativ cunoștințele de botanică.

Sensational Butterflies, de Ben Rothery

Fluturii sunt printre cele mai uimitoare creaturi în natură. Sunt 180.000 de specii diferite și pot fi găsite pe orice continent, mai puțin Antarctica.
Copiii vor învăța cum văd fluturii, despre viața acestora, dar vor fi și uimiți de ilustrațiile în amănunt ale aripilor lor.
O carte unică, în care Ben Rothery ne arată lumea fluturilor, ilustrate frumos și pline de facts și informatii despre aceștia.

Hidden Planet, de Ben Rothery

Cartea perfectă pentru toți iubitorii de animale. O carte pentru toate vârstele, create și ilustrată de Ben Rothery.
Cartea e plină de informații despre păsări și animale, de citit împreună cu micii cititori.

Tallulah’s Tutu & Tallulah’s Solo, de Marilyn Singer & Alexandra Boiger

Povestea lui Tallulah în drumul ei spre a fi o balerina e pentru cititorii care vor să învețe să danseze. Copiii vor învăța de aici ce înseamnă baletul, care sunt pașii de dans, ce înseamnă motivația și munca și ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini visele.

Sleeping Beauty, de Valeria Docampo

Seria de cărți despre reprezentațiile companiei de balet New York City Ballet, recreate și ilustrate magistral de Valeria Docampo sunt musai de colecționat atât de către iubitorii de balet, cât și de iubitorii poveștilor cu aer clasic, de basm.
Din această serie, v-am bucurat cu Spărgătorul de nuci și Lacul lebedelor. Seria continuă la Editura Nemi cu Sleeping Beauty, un alt basm classic, frumos ilustrat, perfect pentru cei care vor să învețe dans, balet și nu numai.

Sperăm să vă placă ce vă pregătește editura Nemi și că veți fi aproape și în 2022!

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!