Atelier de poveste alături de Cristina Andone: Petrecere de ziua lui Dar motan


Vă așteptăm cu mic, cu mare, sâmbătă, 1 aprilie, ora 18:30, la Opera Comică pentru Copii, în Salonul Mozart, la un eveniment dedicat lui Dar, cel mai iubit motan.

Cărțile din seria „Dar motan”, publicate de editura Nemira, ne aduc în prim-plan un motan simpatic, negru, norocos, sofisticat: Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.

De ziua lui, dăm o petrecere pisicească. Povești, jocuri, suprize, împreună cu autoarea Cristina Andone. Luați-vă pisica preferată de pluș, sau un prieten mai jucăuș, și haideți să-l sărbătorim pe Dar Motan!

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu bucurie! (Calea Giulesti, Nr. 16 , Sector 6, Bucharest, Romania)

Biografie

Cristina Andone este scriitor, trainer de creativitate și activist educațional. Este președintele fundației ”Ce Poți Face” și, din 2020, este în boardul proiectului Școala Încrederii. A publicat 23 de cărți vândute într-un număr total de 160.000 de exemplare. La editura Nemiraa lansat colecția Povești din Pădurea Muzicală, prin care își propune să îi împrietenească pe copii cu muzica clasică, și, recent, colecția Dar Motan.

Ca autor-povestitor a fost invitată la Târgul de Carte de la Goteborg, Salon Livre Paris, Festivalul TIFF Cluj, Bookfest, Gaudeamus, Șotron. A ținut ateliere de poveste în tramvai, pe trotuar, în palate vechi precum Cantacuzino, Cesianu, ICR Bucuresti, ICR Stockholm, în capela unui castel părăsit la Bonțida, în librării, galerii de artă, biblioteci naționale sau județene, iaurtării, școli, grădinițe.

Până în 2030 are contracte semnate pentru încă 20 de cărți, între care povești pentru copii și un roman despre revenire – Carusel.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!