Organizează Ziua Dragonului în şcoala ta


Ziua DragonuluiDragi învăţători şi profesori,

Vă invităm să le deschideți copiilor pofta de lectură și să le stimulați imaginația prin activități inspirate de seria pentru copii Cum să-ţi dresezi dragonul, scrisă de Cressida Cowell.

Vă provocăm să organizați o Ziua Dragonului în clasa/școala voastră şi vă punem la dispoziţie toate materialele (Kit pentru Ziua Dragonului în şcoala ta) de care e nevoie pentru activităţi dinamice şi  haioase, pornind de la primul volum al seriei. Activităţi prin care elevii vor învăţa lucruri noi, vor avea ocazia să se joace, să se dezvolte ca personalitate si să lucreze în echipă.

Copiii vor afla cum trăiau vikingii, îşi vor inventa propriul nume de viking, pe care îl pot scrie în rune, vor afla mai multe despre dragoni şi vor avea ocazia să îşi creeze propriul dragon.

Ziua Dragonului poate avea loc oricând în lunile aprilie, mai sau iunie. Scrieţi-ne pe adresa ziuadragonului@nemi.ro şi noi vă trimitem materiale, precum şi vouchere de reducere pentru cartea Cum să-ţi dresezi dragonul.

Ziua Dragonului
Pentru că pe 2 aprilie sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi Tineret, editura Nemi organizează Ziua Dragonului, de la ora 11:30 la librăria Humanitas Cişmigiu.

Împreună cu Ioana Bâldea Constantinescu, gazda evenimentului, cei prezenţi: vor citi despre o lume unde copiii învață să dreseze dragoni; vor învăța despre istoria vikingilor, un trib de luptători care au existat în realitate; vor cunoaște un copil care trece prin toate probele dificile și periculoase alături de prietenii lui în confruntarea cu dragonii; vor învăța limba stranie a dragonilor; vor învăța cum pot să devină eroi. La final fiecare va avea numele lui viking, propriul dragon imaginar și o diplomă de cititor de aventuri dragoneze.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!