Fiți alături de copii: cărți și fișe de activități pentru micii cititori!


Adorăm să fim alături de cei mici, să-i inspirăm, să le răspundem la întrebări și să le arătăm lumea din jurul lor. Ne bucurăm să avem mereu cărțile la îndemână, să ne ajute și să ne îndrume în drumul cunoașterii.

La Nemi avem cărți pentru cele mai mici mâini, dar și pentru cei care deja au dezlegat misterul cititului și sunt curioși să descopere mai multe lumi magice.

Pentru zilele libere, în care nu aveți inspirație, sau niciun plan, Nemi este aici să vă inspire și să vă motiveze. Avem pentru voi recomandări de lectură pentru toate vârstele, dar și fișe de activități descărcabile pentru a face cititul și mai antrenant!

Pentru cele mai mici mâini, 0-3 ani

Niciuna dintre poveștile pe care le traversează micul Lama nu e lipsită de mici obstacole, dar mama nu e niciodată prea departe și ea îi oferă mereu sprijinul de care are nevoie.

Cele două cărticele în format boardbooks vorbesc despre ritualurile celor mici: despre cum îmbrățișează lumea la trezire și despre ultimele gesturi înainte de culcare.

Pentru cititorii 3+

Kipper este un tovarăș excelent de călătorie, alături de care copiii pot descoperi lumea înconjurătoare. Presărată cu umor și veselie, seria este o invitație spre a descoperi mai multe despre prietenie și loialitate.

În seria O lume incredibilă știința îmbracă haine de poveste, în culori puternice. Cărțile din serie, scrise într-un limbaj prietenos și cu ilustrații superbe îi ajută pe copii să facă primii pași în lumea naturală.

Pentru cititorii 4+

Pasiunile personajelor Nemi pot fi și pasiunile micilor cititori! Puteți găti împreună cu cel mic, puteți să mergeți împreună la lecții de înot, la un meci de fotbal sau la un spectacol de muzică clasică.

Pentru cititorii 5+

Seria cărților cu Sofia e organizată pe capitole scurte, special adresate primelor lecturi independente ale copiilor. Personajele și situațiile din cărți sunt familiare și le dă copiilor un sentiment de încredere.

Pentru cititorii 6+

Seria Nemi Explorator cuprinde titluri care explorează lumea naturală, de o manieră accesibilă și prietenoasă și cuprinde răspunsurile la aproape toate întrebările micilor cititori.

Pentru cititorii 7 – 10 ani

Cărticelele din seria „Istoria povestită copiilor” prezintă istoria României prin ochii a doi frați gemeni, Ilinca și Călin, care găsesc în podul casei un manuscris (magic) cu ajutorul căruia se pot întoarce în timp. De acolo începe aventura acestora.

Pe lângă lecturi magice, avem pentru voi fișe de activități distractive: de colorat animăluțe, de jucat joculețe simpatice alături de personajele Nemi sau de răspuns la întrebări. Descărcați fișele de activități de aici.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!