Cum faci un reading challenge pentru cei mici?


Când cel mic învață să citească este foarte important să îi punem în mână povești care să îl țină cu sufletul la gură, având în vedere că trebuie să facem trecerea spre cărțile fără imagini.

Învățarea prin joacă funcționează pe tot parcursul vieții, doar că atunci că atunci când ești mare folosești termenul de “gamification”. De asta funcționează așa de bine să îți propui un obiectiv de cărți citite pe Goodreads. Și vei vedea că va funcționa cu atât mai bine la cel mai proaspăt cititor din casă! Faceți propriul reading challenge, asigurându-vă că aveți următoarele componente:
🌟 un obiectiv clar și realizabil;
🌟 un mod de a vizualiza fizic cât mai ai până la îndeplinirea obiectivului (exemplu: un desen cu 10 cărți lipit cu magneți pe ușa frigiderului, iar la fiecare carte citită ea se taie cu un X);
🌟 un mod de a vizualiza clar munca deja realizată (exemplu: un raft unde se adună doar cărțile citite);
🌟 un stoc de cărți bune de citit și de iubit (tips: seriile sunt cele mai eficiente, pentru că odrasla va privi cu entuziasm spre următoarea carte);

#Plăcerealecturii se învață de mic! Cine vrea să îi provoace pe cei mici la citit? Așteptăm poze de la voi cu mecanismul familiei voastre de reading challenge 🤩 (în comentarii aici, pe Instagram, pe Facebook, le primim unde vă este vouă mai ușor).

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!