Chris Colfer va scrie şi regiza filmul „Vraja dorinţelor”


Chris Colfer
Vraja dorinţelor, prima carte din seria Tărâmul poveştilor va fi adaptată într-un film, regizat şi scris chiar de autorul Chris Colfer.

 

Filmul va fi realizat de studiourile 20th Century Fox şi de casa de producţie 21 Laps, care s-a ocupat şi de filmul Arrival şi de sezonul al doilea din Stranger Things. Ecranizarea marchează debutul regizoral al lui Chris Colfer, cunoscut pentru rolul său din multi-premiatul serial Glee. La doar 27 de ani, Chris este acum actor, scriitor, scenarist și regizor.

Vraja Dorințelor este o minunată carte pentru copii care revalorifică și reinterpretează basmele clasice ale copilăriei, toată bogăția fantastică din cărțile lui Charles Perrault și ale Fraților Grimm.

Doi frați gemeni, Alex și Connor, primesc de la bunica lor o carte ilustrată de povești, o carte fermecătoare și, de asemenea, fermecată. Pentru că cei doi sunt atrași, la propriu, nu doar de carte, ci în carte, trezindu-se în mijlocul tărâmului poveștilor, un tărâm magic unde se întâlnesc cu Albă ca Zăpada, Scufița Roșie, Jack (și vrejul de fasole), Cenușăreasa, Bucle-Aurii, Frumoasa Adormită și toți Feții-Frumoși din toate poveștile. Pe lângă toate aceste personaje, cei doi frați se mai întâlnesc și cu un broscoi vorbitor, cu troli și căpcăuni, cu zâne, dar și cu oameni obișnuiți care-și duc traiul în poveștile noastre.

În seria „Tărâmul poveștilor” au apărut până acum 5 volume, The Wishing Spell (2012, trad. rom. Vraja dorințelor, 2017), The Enchantress Returns (2013, în curs de traducere în limba română), A Grimm Warning (2014), Beyond the Kingdoms (2015), An Author’s Odyssey (2016). Volumul 6, și ultimul al seriei, Worlds Collide, urmează să apară în limba engleză în iulie 2017. Tot la Nemi va apărea și una dintre cărțile ilustrate ce însoțesc seria, Povestea copacului strâmb (cu ilustrații de Brandon Dorman).

 

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!