Bufniţa Nemi se întâlnește cu micii cititori din Brașov, vineri, la librăria Humanitas!


600p400+logos

Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitați vineri, 10 iunie, să o cunoască pe Bufnița Nemi – mascota editurii de carte pentru copii cu același nume, de la ora 16.00, la Librăria Humanitas (Piaţa Sfatului, 16, Braşov) cu multe cărți colorate şi poveşti inspirate.

Citim, ne jucăm, colorăm, păşim împreună în lumea fascinantă a cărţilor pentru copii.

Ne însoţesc în această aventură: Laura Câlţea (redactor-şef Nemi) şi personaje precum: Dinozaurul Bronto, Buf, bufnița care se temea de întuneric, iepurașii Matei și Edi, fermecătoarea Alice din Țara Minunilor sau buclucașii Frați Tapper.

Evenimentul se adresează copiilor între 4 şi 8 ani şi este parte a unui turneu, organizat în mai multe oraşe, cu scopul de a face lectura atractivă pentru cei mici.

NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornim de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, motiv pentru care linia noastră editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!