Probe de admitere în societatea Wundrous – activități din cartea NEVERMOOR


Nevermoor. Probele de admitere ale lui Morrigan Crow, de Jessica Townsend, o carte pentru copiii de peste 8 ani, care vor să plece într-o călătorie magică asemănătoare cu Harry Potter, dar împreună cu Morrigan Crow! În perioada aceasta în care #stămacasă, continuăm seria de materiale gratuite și interactive, pentru a fi descărcate de copii.

Bufnița Nemi recrutează candidați pentru Societatea noastră, care e rezervată doar câtorva, foarte speciali, asemenea lui Morrigan! Dovedește că meriți să intri în Wundrous, răspunzând la probele de mai jos. Ce includ ele? O probă de admitere despre lecturi, ghicitori, teamă, spectacol.

Dacă obții peste 14 puncte, FELICITĂRI! Ești acceptat. Dacă ai obținut sub 13 puncte, mai încearcă și ține minte: sinceritatea e cea mai de preț.

Pășește cu îndrăzneală…

Morrigan Crow este blestemată și trebuie să moară când împlinește unsprezece ani. Dar, când ceasul arată miezul nopții, la ușa ei apare un bărbat deosebit, Jupiter North, care o ia cu el în orașul secret numit Nevermoor.

Acolo ea este invitată să se alăture Societății Wundrous, unde i se promit protecție, siguranță și, mai presus de toate, o familie –, asta dacă reușește să treacă de cele patru probe incredibil de dificile, folosindu-se de talentul său.

Pe care ea nu-l are…

Descarcă aici probele și AI MARE GRIJĂ ce completezi!

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!