Kipper sau ce încape într-un coșuleț ponosit


Pentru cine l-a cunoscut deja pe cățelușul Kipper, rămâne vie bucuria citirii și recitirii cărților care-l au drept personaj principal.

Pentru cine urmează să îl cunoască am fi vrut să scriem câteva rânduri.

Kipper e un cățeluș care adoră cele câteva lucrușoare de care e înconjurat de când se știe: coșulețul, păturica, osul de jucărie, pe cei câțiva prieteni. E un cățeluș care ține la somnul și la ritualurile lui. Dar nu-l ocolesc zilele înnorate, e uneori morocănos, dar cine nu e?

Așadar, Kipper se simte nevoit să testeze adevărul zicalei Nicăieri nu-i ca acasă, se duce să vadă cu ochii lui cum anume trăiesc celelalte vietăți, ce cuibușoare și-au construit și ce numesc ele acasă.

Coșulețul său, la finalul unei zile obositoare, se dovedește cel mai primitor dintre locurile de pe tot Pământul.

Kipper e blând și curios, prietenos și fermecător, amuzant și niciodată plictisitor.

E un personaj la care vibrează în egală măsură și părinții, și copiii, pentru că e autentic și atașant. E capricios și vesel, ca oricare dintre noi. E uneori urmărit de câte un nor de ploaie.

Vă invităm să vă uitați mai de aproape la Kipper: veți afla că într-un coșuleț comod, dar cam ponosit pot să încapă toate jucăriile preferate, pofta de joacă și de aventură, prietenii, planurile pentru a doua zi, un somn bun și odihnitor, cărțile preferate, o lanternă, teama de întuneric, un tort cu cireșe.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!