Dințică în Regatul Zânei Merciluță – lansare de carte și atelier pentru copii


Miercuri, 2 mai, de la ora 19.00, la Cărturești Verona (Ceainărie) îi invităm pe copii să-l însoțească pe Dințică în Regatul Zânei Merciluță.

Vor fi alături de ei autorul cărții, Andrei Dumitrașcu, ilustratoarea Andra Badea și Laura Câlțea, redactor-șef Nemi.

Dințică este un dințișor de lapte inimos, vesel, de un alb strălucitor și care-și dorește mai mult decât orice să ajungă în Regatul Zânei Merciluță.

Drumul până la Regat este, însă, presărat cu obstacole pe care Dințică, ca orice erou de poveste, trebuie să le depășească și să tragă învățăminte din ele.

Cei mici vor învăța, într-un mod jucăuș, care sunt pericolele ce-i pândesc în Tărâmul Zahărului, de ce trebuie să se ferească de PreaDulce, de Vrăjitoarea Caria și de Balaurul Tartru, dar și cum își pot îngriji dințișorii cu ajutorul Prințesei Mia Gingia, al apei fermecate și al pastei magice.

Copiii vor adora să se spele pe dinți!

Dințică în Regatul Zânei Merciluță este un proiect realizat în parteneriat de către Asociația Merci Charity Boutique și Editura Nemi.

Cuvinte-cheie: DINTE, IGIENĂ DENTARĂ, AVENTURĂ, UMOR

Vârstă recomandată: 3+

 

Despre Asociația Merci și Zâna Merciluță

În 2017 am creat primul cabinet stomatologic mobil din România. Cabinetul mobil vine în întâmpinarea copiilor pentru care accesul la servicii medicale stomatologice este limitat sau inexistent, cum ar fi copii din zone rurale ale țării, copii din centre sociale, copii care suferă de diferite afecțiuni oncologice, pentru care acest tratament este vital.

Scopul cărții Dințică în Regatul Zânei Merciluță este unul umanitar – 100% din profit merge către susținerea proiectului Zâna Merciluță, primul cabinet stomatologic mobil din România. 1000 de copii, vizitați de Zâna Merciluță, vor primi gratuit cartea.

 

Despre editura Nemi pentru copii

Colecțiile Nemi se adresează copiilor de la 0 la 12 ani și cuprind atât cărți ilustrate, cărți de ficțiune, cât și non-ficțiune care le vor trezi celor mici pasiunea pentru citit. Componenta educativă a cărților, alături de încurajarea creativității și a imaginației, umorului sau pasiunii pentru aventură și mister sunt principalele obiective editoriale.

 

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!