Dar Motan


Miauuu bunăăă, sunt Dar. Dar, Motan, creat de Cristina Andone & Emi Balint. Sunt protagonistul unei serii mari, deja, pe fiecare copertă fac câte un giumbușluc, sau o tumbă, mi-e greu să stau locului și până acum am: înotat, visat, călătorit, citit, am aflat și am dăruit.

Sunt un pisoi de librărie, blănița mea e foaaarte gri, muulte nuanțe de gri. Fiindcă sunt toată ziulica în librărie, citesc și iar citesc. Cred că în curând voi avea nevoie de ochelari. Îmi place și să călătoresc, mai ales la un anumit castel.

Am prieteni nenumărați: pisoii Mitanța, Zahar și Tessa; copii mari și mici, printre care Toto, care îmi este cel mai drag. Și cărțile îmi sunt prieteni, iar cele de călătorie sunt preferatele mele.

Ador înotul, la suprafață și la adâncime și ploile mă fac foaaarte fericit. Găluștile cu prune sunt desertul meu preferat și iubesc să decorez torturi.

Îmi place să adorm și să mă trezesc când mi se citește o poveste. Torc în brațele oamenilor preferați, dar îmi place să și fug din brațele oamenilor preferați. Mai sap tunele câteodată iar Toto mă ceartă și foaaarte des îmi ajut prietenii.

Uneori, mă supără picăturile prea dese de ploaie și norii rotofei, la care nu pot ajunge. Nu-mi plac literele necaligrafiate (locuiesc într-o librărie până la urmă) și nici batistele fără broderii (Cine nu pune broderii pe batiste??)

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!