Cele mai căutate cărți Nemi la #Bookfest2022


După doi ani de pauză în care nu ne-am întâlnit, ne-am pregătit standurile și ne-am așteptat cititorii la Bookfest cu noutăți editoriale, multe recomandări #decitit, voie bună și alte surprize.

Părinții ne-au vizitat alături de copii, au ales lecturile pentru vara aceasta, au completat seriile și sunt pregătiți acum pentru noi aventuri. Iată ce au ales super cititorii noștri:

  1. Dar motan se joacă, de Cristina Andoneilustrații Emi Balint. Este prima carte de activități din seria Dar motan, de Cristina Andone. O apariție ideală pentru copii și pentru vacanță cu jocuri, ghicitori și alte activități distractive și educative.
  2. Tina și primul ei solo, de Marilyn Singer, ilustrații Alexandra Boiger. O poveste despre o balerină pasionată de dans și eforturile ei pentru a deveni mai bună.
  3. Kipper, de Mick Inkpen. Kipper este un cățeluș simpatic, alături de care copiii învață despre loialitate și prietenie.
  4. Dar motan călătorește, de Cristina Andone, ilustrații Emi Balint. O poveste despre explorarea lumii înconjurătoare alături de cel mai îndrăgit motan de librărie.
  5. Frumoasa albastră, de Capucine Mazille, ilustrații Marguerite Tiberti. O carte cu ilustrații superbe despre universul acvatic, cu explicații pe înțelesul copiilor.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!