Cărți #decitit vara aceasta: 6 momente alături de cei mici


Școala s-a terminat, vine vara și odată cu ea vin zilele însorite în care alegem să ne petrecem mai mult timp alături de cei mici. În vacanță cu toții tânjim după relaxare și odihnă, dar copiii au alte planuri: sunt energici, voioși și gata de noi aventuri în fiecare zi.

Cărțile ne pot duce departe și ne dorim să vă fim inspirație și motivație. Lăsați-vă conduși de poveștile Nemi în cele mai frumoase locuri vara aceasta.

V-am pregătit câteva momente #decitit alături de cei mici.

Momentul de plimbare în natură alături de Ce plantă frumoasă – despre plantele cu flori – la grădina botanică sau în parc.

Cu ajutorul acestei cărți puteți explora împreună natura și tot ceea ce o înconjoară.

Cartea este plină de informații și oferă multe cunoștințe în legătură cu plantele: Care este ciclul de viață al unei plante cu flori? Care este drumul parcurs de plantă de la sămânță la floare și fruct? Cum se numesc toate elementele care formează o plantă și o floare? Ce sunt clorofila și fotosinteza? Care sunt mineralele cele mai hrănitoare pentru tânăra plantă?

Momentul de awareness alături de Frumoasa albastră – Oceanele lumii la lac, la mare sau la acvariu.

Prin ilustrațiile viu colorate, cartea îi introduce pe copii în fauna mării. Copiii află mai multe informații iar părinții pot organiza diverse jocuri de recunoaștere a plantelor din apă sau a peștilor – dacă alegeți să vizitați un acvariu.

Cu ajutorul acestei cărți puteți să informați copiii în legătură cu importanța protejării mediului și cum să o facă. Mai mult, puteți organiza diverse activități în natură sau puteți participa la evenimente create special pentru asta.

Momentul de joacă alături de Dar motan se joacăla Bran sau la munte.

Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.

În cea mai nouă carte cu Dar, copiii se vor distra alături de simpaticul motan, cu ghicitori, colorat, desenat, vor călători în labirintul pisicesc, vor descoperi indicii și detalii, își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte. Nu lipsesc activitățile de gătit, grădinărit, modelat sau decupat.

Fiți alături de Dar motan vara asta și jucați-vă alături de cele mai simpatice personaje. Sunteți gata de joacă?

Momentul de aventură alături de Kipper și Noul prieten al lui Kipper la picnic, în călătorie sau la pădure.

E  timpul să ieșiți la cât mai multe aventuri în natură. Cățelușul Kipper este un tovarăș excelent de călătorie, alături de care copiii pot descoperi lumea înconjurătoare. Presărate cu umor și veselie, prin „Kipper” și „Noul prieten al lui Kipper” vor descoperi mai multe lucruri despre prietenie și loialitate.

Fie că mergeți la un picnic, la o petrecere aniversară sau într-o călătorie cu mașina, Kipper e acolo să întrețină atmosfera și să-i distreze pe cei mici.

Momentul de cultură alături de Tina și primul ei tutu și Tina și primul ei solola balet, la spectacol sau la teatru de păpuși

Tina e un personaj ușor de iubit și micii cititori o vor însoți în drumul ei spre succes în pași de dans și mici salturi. Copiii vor călători astfel în lumea fascinantă a baletului, alături de micuța dansatoare, învățând lecții importante de viață.

Citiți cărțile și organizați apoi o ieșire la balet, la un spectacol sau la un teatru de păpuși pentru a explora mai multe lucruri: descoperiți noi tipuri de dans, povești sau personaje noi.

Momentul de relaxare alături de Lama lama și bunicii – la bunici sau la rude.

Vara este lungă, iar o vizită la bunici este numai bună pentru relaxare.

Faceți vizita la bunici mai ușoară alături de „Lama lama și bunicii”. Dacă e prima dată când cel mic rămâne la bunici, asigurați-vă că are tot ce trebuie de acasă, de restul se ocupă bunicii.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!