Atelier de poveste cu „Dar Motan”, alături de Cristina Andone & Lansare de carte: „Dar motan se joacă” 


Editura Nemira lansează prima carte de activități din seria DAR MOTAN, atât de îndrăgită de copii. Scrisă de Cristina Andone, cu ilustrațiile splendide ale ilustratoarei Emi Balint, cartea „Dar Motan se joacă” este un adevărat tovarăș de joacă pentru cei mici.

Copiii se vor distra, alături de simpaticul motan, cu ghicitori, colorat, desenat, vor călători în labirintul pisicesc, vor descoperi indicii și detalii, își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte. Nu lipsesc activitățile de gătit, grădinărit, modelat sau decupat.

Cărțile din seria „Dar motan” ne aduc în prim-plan un motan simpatic, negru, norocos, sofisticat. Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.

În cadrul Bookfest Junior, am pregătit un eveniment dedicat celui mai iubit motan: un atelier de poveste cu mini – teatru de păpuși. Povestim, desenăm, colorăm și mai ales ne imaginăm cu Cristina Andone, Dar Motan și prietenii săi. Cei mici sunt așteptați duminică, 5 iunie, ora 11:00, la Romexpo.

„Am scris ‘Dar Motan se joacă’ pentru zilele lungi de vacanță în care timpul devine un ceaisuc sau o înghețată pepenoasă. Am imaginat acele jocuri cu care mi-ar fi plăcut să mă amuz în copilărie: desenat pisici și case mici, modelat lut făcut în casă, pictat, visat. E o carte sprintenă, care îndeamnă la petrecut timp de poveste împreună cu un pisoi de librărie, negru, frumos, norocos. Sunteți gata? Hai la joacă!” Cristina Andone

Vă așteptăm cu bucurie la Bookfest!

Precomandă cartea cu autograf – www.nemira.ro/dar-motan-se-joaca-cristina-andone

Biografie

Cristina Andone
 este scriitor, trainer de creativitate și activist educațional. Este președintele fundației ”Ce Poți Face” și, din 2020, este în boardul proiectului Școala Încrederii. A publicat 23 de cărți vândute într-un număr total de 160.000 de exemplare. La editura Nemiraa lansat colecția Povești din Pădurea Muzicală, prin care își propune să îi împrietenească pe copii cu muzica clasică, și, recent, colecția Dar Motan.

Ca autor-povestitor a fost invitată la Târgul de Carte de la Goteborg, Salon Livre Paris, Festivalul TIFF Cluj, Bookfest, Gaudeamus, Șotron. A ținut ateliere de poveste în tramvai, pe trotuar, în palate vechi precum Cantacuzino, Cesianu, ICR Bucuresti, ICR Stockholm, în capela unui castel părăsit la Bonțida, în librării, galerii de artă, biblioteci naționale sau județene, iaurtării, școli, grădinițe.

Până în 2030 are contracte semnate pentru încă 20 de cărți, între care povești pentru copii și un roman despre revenire – Carusel.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!