Top 5 cele mai îndrăgite cărți Nemi din 2021


Și 2021 a fost un an plin de provocări, dar care ne-a dat și multe speranțe. Ne-am bucurat să vă oferim cărțile Nemi ca insule de timp de calitate pentru părinți și copii deopotrivă.

Încheiem acest an cu multe mulțumiri pentru voi, cititorii noștri, fiindcă ați rămas aproape de noi și ne pregătim pentru un nou an, în care promitem să vă aducem alte titluri foarte frumoase în bibliotecă.

Până atunci, însă, vă lăsăm cu top 5 cele mai îndrăgite cărticele din 2021.

Nu este nicio surpriză faptul că Un băiat numit Crăciun a ajuns în topurile Nemi și că a fost cea mai dorită carte anul acesta – ecranizarea cu același nume i-a întors pe mulți cititori la îndrăgita serie de copii a lui Matt Haig, în care magia, cadourile și spiritul Crăciunului sunt la ele acasă.

Lama Lama e mare vedetă la noi, iar cu cele două noutăți apărute în toamna aceasta a bucurat mii de copii și i-a împrietenit cu cărțile.

Niciuna dintre poveștile pe care le traversează micul Lama nu e lipsită de mici obstacole, dar mama nu e niciodată prea departe și ea îi oferă mereu sprijinul de care are nevoie.

Povestea clasică de basm a lui Odette din Lacul lebedelor a cucerit deja inimile micilor cititori și a ajuns foarte îndrăgită. E o carte pentru toți copii care își doresc să facă balet, dans sau pur și simplu să-și urmeze pasiunile.

Cel mai norocos motan și-a făcut loc în inimile noastre și, în ajun de Sărbători, alături de prietenii săi, Dar ne învață care este darul cel mai de preț și ce putem noi să dăruim prin aventurile lui din Dar Motan Dăruiește.

Mereu aproape de cititori, Câinii și pisicile, deși dușmani, au ajuns să fie foarte îndrăgiți împreună, în această carte din colecția Nemi Explorator, care i-a învățat pe copii mai multe despre prietenii lor cei mai buni.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!