Pe 1 iunie vă invităm în lumea bufniței Nemi la Bookfest!


600p400În această zi de sărbătoare, copiii, părinţii şi bunicii sunt invitați să facă cunoștință cu Bufnița Nemi – mascota editurii de carte pentru copii cu același nume. Vă așteptăm la standul editurii Nemira din pavilionul C2 – Romexpo cu multe cărți colorate și povești inspirate, dar şi cu multe cadouri.

Miercuri, 1 iunie, la 10.30, Editura Nemi de carte pentru copii inaugurează Colţul de joacă Nemi, cu o scenetă interpretată de Trupa Limpopo după cartea Bronto, un dinozaur neastâmpărat de Valentin Nicolau.

De la ora 13.30, Colţul de joacă Nemi îi va aştepta pe copii pentru lansarea cărţii Frumoasa adormită şi fusul, de Neil Gaiman, ocazie cu care aceştia vor putea asculta fragmente din acest volum, citite de Laura Câlţea, redactor-şef al Editurii Nemira şi Eli Bădică, redactor la Bookaholic.

Apoi, începând cu ora 15.00, cei mici sunt invitaţii scriitoarei Veronica D. Niculescu la Un ceai cu Alice şi o lectură din Alice în Țara Minunilor, de Emma Chichester Clark.

Evenimentele sunt organizate cu sprijinul partenerilor noştri: Progressive Sports, Teatrul Ion Creangă, Boribon, Dino Parc, Biofarm, Profructta, care oferă cadouri copiilor participanţi.

Noutăţi Nemi la Bookfest:

La standul Nemira, copiii vor putea răsfoi şi face cunoştinţă cu personajele celor mai noi cărți Nemi, la preţuri speciale:

Alice în Ţara Minunilor, repovestită și ilustrată de Emma Chichester Clark

De ce vă certaţi, Matei?, de Brigitte Weninger

Bufnița care se temea de întuneric, de Jill Tomlinson, il. Paul Howard

William Wenton și hoțul de luridium, de Bobbie Peers

NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornim de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, motiv pentru care linia noastră editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!