Cele mai căutate cărți Nemi la #Bookfest2023


Editurile Nemira și Nemi și-au pregătit standurile și au așteptat cititorii la Târgul de carte Bookfest cu cele mai noi și dorite apariții editoriale, pachete-cadou, recomandări de momente #decitit și multe alte surprize.

Părinții ne-au vizitat alături de copii, au ales lecturile pentru vara aceasta, au completat seriile și sunt pregătiți acum pentru noi aventuri. Iată ce au ales super cititorii noștri:

  1. Tina și primii ei pantofi de balet, de Marilyn Singer. Tina se reîntoarce la lecțiile ei de balet și, mai mult decât orice altceva pe lume, își dorește să poată sta pe poante – adică să danseze pe vârfuri, în pantofiorii ei de balet din satin roz, ca o adevărată balerină. Numai că profesoara ei spune că tălpile fetiței nu sunt încă pregătite pentru a trece la poante.
  2. Băncuța, de Meghan, Ducesa de Sussex. Cartea redă într-un mod minunat relația specială dintre tată și fiii săi, așa cum este ea văzută prin ochii mamei. Toți cititorii se vor regăsi în viziunea ei poetică și meditativă despre viitorul propriei familii.
  3. Salvarea puiului de koala, de Tilda Kelly. Ruby este o fetiță cu totul specială. Îi plac foarte mult animalele. Nu suportă sunetele prea puternice, mirosurile neplăcute și să i se amestece ingredientele din salată. Însă, mai presus de toate, urăște schimbările. Când descoperă un pui de urs koala, viața ei se transformă într-un mod de-a dreptul minunat!
  4. Găina care nu voia să renunțe, de Jill Tomlinson. Sanda este o găinușă porumbacă, curajoasă și foarte hotărâtă. Iar când Sanda își propune ceva, nimic nu-i poate sta în cale!
  5. Pinguinul pitic, de Tilda Kelly. De Crăciun, Millie nu-și dorește decât să fie din nou cu mămica ei… Lui Millie îi e groază de prima vacanță de Crăciun în plină vară de care va avea parte de când s-a mutat în Australia. Însă, când găsește un pui de pinguin pitic naufragiat pe plajă, nu-și mai dorește decât să-l salveze. Animăluțul prietenos este o fetiță, pe care o numește Evie și de care Millie se atașează repede, fiindcă e la fel de singură ca ea. Vor putea, oare, Millie și Evie să găsească prietenia de Crăciun?

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!