Cea mai așteptată carte pentru copii – Nevermoor apare la editura Nemi


O carte minunată, palpitantă și incredibil de ingenioasă.

Katherine Rundel

Harry Potter o întâlnește pe Alice în Țara Minunilor

Editura Nemi de carte pentru copii publică o nouă serie: Nevermoor, de Jessica Townsend, care cu siguranță îi va cuceri, în egală măsură, atât pe cititorii de peste 8 ani, cât și pe adulții care au fost prieteni cu Harry Potter.

Prima carte din serie: Nevermoor. Probele de admitere ale lui Morrigan Crow apare în luna octombrie la Nemi și este romanul de debut, multipremiat, al Jessicăi Townsend.

Morrigan Crow este blestemată și trebuie să moară când împlinește unsprezece ani.

Dar, când ceasul arată miezul nopții, la ușa ei apare un bărbat deosebit, Jupiter North, care o ia cu el în orașul secret numit Nevermoor.

Acolo ea este invitată să se alăture Societății Wundrous, unde i se promit protecție, siguranță și, mai presus de toate, o familie, asta dacă reușește să treacă de cele patru probe incredibil de dificile, folosindu-se de talentul său.

Pe care ea nu-l are…

Remarcabilă… o lume construită cu multă inventivitate, o eroină de neuitat și un refren provocator… totul pentru o lectură minunat de participativă.

GUARDIAN

De o inventivitate fără sfârșit, cu o surpriză încântătoare la fiecare pagină, Nevermoor rescrie subiectul Copilului Ales. Este o carte specială.

David Solomons, autorul cărții MY BROTHER IS A SUPERHERO

Stilul intens cinematografic al lui Townsend, umorul neconvențional și arta construirii unei lumi sunt ingredientele unei abordări inedite a fanteziei magice.

THE BOOKSELLER

Drepturile de ecranizare pentru Nevermoor au fost cumpărate de 20th Century Fox.

JESSICA TOWNSEND locuiește în Australia, dar a tot gustat viața din Londra, alegând cele mai bune și mai ciudate locuri ale orașului pentru următoarele scrieri ficționale.

Animalul ei de companie are o fascinație pentru transportul public, orașe antice, hoteluri, Crăciun, cântăreți de operă, Halloween, societăți secrete și pisici uriașe – toate acestea și-au croit drum în Nevermoor.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!