Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat – lecturi și ateliere de storytelling în București


Aventurile lui Sacha
Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat
, cartea pentru copii scrisă de Iulian Tănase şi ilustrată de Alexia Udrişte, care a fost bestseller-ul editurii Nemi la Bookfest 2017, se lansează la Bucureşti în două evenimente speciale care vor cuprinde lecturi şi ateliere de storytelling şi storydrawing alături de autor şi ilustratoare.

Primul eveniment are loc joi, 8 iunie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, iar al doilea are loc vineri, 9 iunie, tot de la 18.00, la Librăria Humanitas de la Kretzulescu.

Aventurile lui Sacha
Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat
este o minunată poveste despre cum Sacha şi tatăl său asistă cu surprindere la felul în care lucrurile obişnuite dintr-un simplu apartament de bloc se pot transforma în lucruri miraculoase prin puterea imaginației. Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat este o poveste despre dragostea dintre părinți şi copii, despre forța imaginației şi despre atenția şi mirarea pe care copiii le pun în joc. Imaginația este miraculoasă, căci cu ajutorul ei putem face cele mai extraordinare lucruri sau putem inventa poveşti, care nu sunt mai puțin adevărate doar pentru că au fost inventate.

Iulian Tănase era un căpcăun căruia nu-i era dor de nimeni înainte să i se nască cei doi copii. Era verde, avea o gură uriaşă, urechi ca două pâlnii, un nas ca un tobogan, brațe şi picioare puternice, dinți ascuțiți, şi visa în fiecare noapte că se transformă în om A devenit pe jumătate om când s-a născut Adora şi pe de-a-ntregul om când s-a născut Sacha. De când e tată a învățat că dragostea te face om, că tații sunt mai puternici decât toate animalele sălbatice din lume şi că ei nu trebuie să fie frumoşi, ci doar să se joace cu tine, să fie amuzanți şi să te ia în brațe sau pe umeri când te dor picioarele. După ce o să reuşească să fie cel mai bun tată, o să încerce să fie şi cel mai bun scriitor din lume.

Alexia Udrişte se trezeşte în fiecare dimineață într-o casă, pardon, într-un castel fermecat, cu patru vulpi, pardon, pisici: Ghem, Micu, Gri şi Pisu. Ilustrează cărți pentru copii şi nu numai, profitând de ajutorul celor douăzeci de veverițe, pardon, pensule, pe care le are în arsenal. În timpul liber se cațără pe munți de cărți şi coase pe pânză scarabei şi albine. E musai să spunem că pe cât este de împiedicată, pe atât este de fascinată de imaginația copiilor.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!