Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat, de Iulian Tănase – lansări și ateliere pentru copii


Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat, cartea pentru copii scrisă de Iulian Tănase şi ilustrat de Alexia Udrişte, care a fost bestseller-ul editurii Nemi la Bookfest 2017, ajunge mai aproape de copiii din Timişoara, Iaşi, Braşov, Bucureşti şi Sibiu.

În luna iunie, scriitorul Iulian Tănase va lansa cartea Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat şi va face ateliere de storytelling cu copii şi cititori astfel:

Joi, 1 iunie, la Timişoara, la librăria La Două Bufniţe, de la ora 17.00.

Duminică, 4 iunie, la Iaşi, în cadrul Șotron. Târg de cărţi, jocuri şi distracţii – Grădina Casei Pogor, de la ora 16.00.

Marți, 6 iunie, la Braşov, la Librăria Humanitas, de la ora 18.00 (atelier de storytelling&storydrawing alături de Alexia Udrişte).

Joi, 8 iunie, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi vineri, 9 iunie, la Librăria Humanitas Kretzulescu, de la ora 18.00 (ateliere de storytelling & storydrawing pornind de la carte, alături de Alexia Udrişte).

Miercuri, 14 iunie, la Sibiu, la Librăria Humanitas, de la ora 18.00.

Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat, volum apărut la Editura Nemi, cu ilustraţii de Alexia Udrişte-Olteanu, este o minunată poveste despre cum Sacha şi tatăl său asistă cu surprindere la felul în care lucrurile obişnuite dintr-un simplu apartament de bloc se pot transforma în lucruri miraculoase prin puterea imaginaţiei. Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat este o poveste despre dragostea dintre părinţi şi copii, despre forţa imaginaţiei şi despre atenţia şi mirarea pe care copiii le pun în joc. Imaginaţia este miraculoasă, căci cu ajutorul ei putem face cele mai extraordinare lucruri sau putem inventa poveşti, care nu sunt mai puţin adevărate doar pentru că au fost inventate.

Iulian Tănase era un căpcăun căruia nu-i era dor de nimeni înainte să i se nască cei doi copii. Era verde, avea o gură uriaşă, urechi ca două pâlnii, un nas ca un tobogan, braţe şi picioare puternice, dinţi ascuţiţi şi visa în fiecare noapte că se transformă în om. A devenit pe jumătate om când s-a născut Adora şi pe de-a-ntregul om când s-a născut Sacha. De când e tată a învăţat că dragostea te face om, că taţii sunt mai puternici decât toate animalele sălbatice din lume şi că ei nu trebuie să fie frumoşi, ci doar să se joace cu tine, să fie amuzanţi şi să te ia în braţe sau pe umeri când te dor picioarele. După ce o să reuşească să fie cel mai bun tată, o să încerce să fie şi cel mai bun scriitor din lume.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!