Aventuri pentru micii astronauți în devenire. Viața pe Marte prezentată de Adrian Șonka


600p400

Cartea Viața pe Marte, scrisă de Jennifer Brown este un roman cu umor din plin și cu numeroase aventuri (extra)terestre, ideal pentru micii astronauţi în devenire.

Adrian Șonka, de la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu a citit cartea și vine duminică să le prezinte copiilor cum e de fapt viața pe Marte care îl pasionează pe protagonistul cărții. Copiii care participă vor primi cadouri din partea bufniței Nemi, mascota editurii.

Vă aşteptăm duminică, 2 octombrie, de la 12:30, la Humanitas Cișmigiu. Evenimentul are loc în cadrul Bucharest Science Festival.

În vârstă de 12 ani, Arcturus Betelgeuse Chambers, zis Arty, face parte dintr-o familie pasionată de privitul în stele, iar dorința lui cea mai mare este de a găsi viață pe alte planete. Prima țintă a căutărilor sale este Marte, planeta cea mai apropiată de noi și, seară de seară, își îndreaptă telescopul înspre ea pentru a fi primul care descoperă marțienii.

Evenimentul este recomandat copiilor cu vârste peste 8 ani.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face în baza unei rezervări prealabile pe eventbook.ro

2 Comentarii

  • de Laura Neagu Publicat 1 October 2016 8:30

    Buna ziua, imi cer scuze pentru intarzierea cu care va scriu. Mai este posibila inscrierea a inca doi copii (8 si 11 ani) la evenimentul de maine, 2 octombrie de la ora 12:30, Viata pe Marte? Multumesc, Laura Neagu

    • de NEMI Publicat 1 October 2016 16:37

      Bună ziua, ne pare rău, dar toate locurile pentru acest eveniment au fost ocupate. Vom mai organiza încă unul (cel puțin) pornind de la aceeași carte și tot într-o locație ușor accesibilă. Vom reveni cu detalii pe pagina de Facebook. Vă mulțumim pentru interes.

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!