Înainte să scrie cărți Geoff Rodkey a scris scenarii pentru filme și seriale (a fost nominalizat la Premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun scenariu al unei emisiuni de varietăți), articole pentru ziare și reviste, texte pentru stand-up comedy, jocuri video și chiar discursuri pentru doi senatori ai Statelor Unite (deși, cel puțin despre unul dintre ei, nu vrea să-și mai aducă aminte). Dintre filmele al căror scenariu l-a semnat, cele mai cunoscute sunt: Daddy Day Care, RV, The Shaggy Dog.

Frații Tapper în război este primul volum dintr-o serie începută în aprilie 2015 (din care vor mai apărea cel puțin încă trei cărți: The Tapper Twins Tear Up New York, The Tapper Twins Run For President și The Tapper Twins Don’t Have a Title For Their Fourth Book Yet. Înainte de Frații Tapper a mai scris o serie de cărți de aventuri pentru copii: The Chronicles of Egg.

Geoff Rodkey trăiește în New York împreună cu soția și cei trei fii ai săi. Nu au nici un fel de animal de companie, în mare parte datorită faptului că experiența cu peștișorul de aur a fost prea tristă.

Autorul poate fi urmărit și pe site-ul personal www.geoffrodkey.com

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!