Frații Tapper în război (unul împotriva celuilalt)


Frații Tapper în război (unul împotriva celuilalt)

Amuzantă și educativă în același timp, Frații Tapper în război (unul împotriva celuilalt), de Geoff Rodkey, este primul volum dintr-o nouă serie populară pentru copii ce-i are ca protagoniști pe Claudia și Reese, doi frați gemeni puși pe șotii. „Războiul” pornește de la un incident (aparent) nevinovat petrecut în cantina școlii, se continuă în apartamentul lor din New York, iar cele mai mari „bătălii” se dau, în cele din urmă, în universul fictiv al unui joc online. Dialogurile amuzante între cei doi frați sunt completate de căsuțe ce redau mesajele schimbate pe telefon între părinții lor, email-uri, conversații pe chat sau în jocuri video și numeroase fotografii explicative.

Într-un stil lejer, spumos și plin de umor, autorul descrie excelent inepuizabilele conflicte între frați, reușind, în același timp, să strecoare și câteva informații de cultură generală despre războaiele adevărate, precum și o lecție scrisă printre rânduri: oricât de dulce ar fi răzbunarea, tot mai dulce este împăcarea.

Povestită ca o „istorie orală” de către cei doi frați, prietenii și familia lor, Frații Tapper în război este un roman haios despre ce înseamnă să fii în școala generală în lumea noastră digitalizată.

Lectură recomandată copiilor cu vârsta peste 8 ani.

RECENZII

„O ceartă de proporții între gemeni care generează, pe lângă lacrimi, mirosuri groaznice, tunsori oribile și un număr impresionant de victime în jocurile video, și o sumedenie de lecții de viață.” (Kirkus Review)

„Primul roman al acestei serii hazlii este plin de momente amuzante și emoționante.” (Publishers Weekley)

DESPRE AUTOR

Înainte să scrie cărți Geoff Rodkey a scris scenarii pentru filme și seriale (a fost nominalizat la Premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun scenariu al unei emisiuni de varietăți), articole pentru ziare și reviste, texte pentru stand-up comedy, jocuri video și chiar discursuri pentru doi senatori ai Statelor Unite (deși, cel puțin despre unul dintre ei, nu vrea să-și mai aducă aminte). Dintre filmele al căror scenariu l-a semnat, cele mai cunoscute sunt: Daddy Day Care, RV, The Shaggy Dog.

Frații Tapper în război este primul volum dintr-o serie începută în aprilie 2015 (din care vor mai apărea cel puțin încă trei cărți: The Tapper Twins Tear Up New York, The Tapper Twins Run For President și The Tapper Twins Don’t Have a Title For Their Fourth Book Yet. Înainte de Frații Tapper a mai scris o serie de cărți de aventuri pentru copii: The Chronicles of Egg.

Geoff Rodkey trăiește în New York împreună cu soția și cei trei fii ai săi. Nu au nici un fel de animal de companie, în mare parte datorită faptului că experiența cu peștișorul de aur a fost prea tristă.

Autorul poate fi urmărit și pe site-ul personal www.geoffrodkey.com

 

DETALII

Data apariției: martie 2016
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-758-464-6
Autor: Geoff Rodkey
Traducător: Monica Șerban
Titlu original: The Tapper Twins Go To War
Format: Paperback
Dimensiuni: 13×20 cm
Nr. pagini: 224
Editura: Nemi
Preț:29,9 lei

Geoff-Rodkey---Fratii-Tapper-in-razboi-unul-impotriva-celuilalt_spread_3

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!