Llama Llama (2018) – un nou serial de desene animate pentru copii


Din 26 ianuarie, cititorii Nemi se pot bucura de o producție originală Netflix: Llama Llama, un serial de desene animate amuzant, pentru toată familia, despre prietenie, curaj și încredere. Îndrăgitul personaj este inspirat din seria populară de cărți Lama Lama, de Anna Dewdney.

Seria a fost de la început un mare succes, fiind vândută în milioane de exemplare. Primul volum, Lama Lama în pijama, a apărut în 2017 la Editura Nemi. În 2018, Bufnița Nemi vă pregătește al 2-lea volum, Lama Lama și bunicii.

Surprinși de aventurile puiului de lamă și de minunatele ilustrații realizate de Anna Dewdney, copiii vor învăța  lecții importante de viață: cum să își înfrunte temerile și să învingă plictiseala, cum să își facă prieteni și să întâmpine cu curaj emoțiile primei zile de școală.

Să cunoaștem personajele!

Lama Lama este un pui de lamă care își iubește foarte mult mama. Uneori, se teme de lucruri noi și de schimbări. Îi place să se joace cu prietenii săi și îl are mereu alături pe Pufi, animalul său de pluș.


Mama Lama este o mamă mereu ocupată, care ar face orice pentru fiul ei. Uneori, cererile lui Lama Lama o exasperează, însă ea mereu găsește resurse de răbdare și de energie pentru a petrece cât mai mult timp cu puiul ei.

Pufi Lama, așa cum am spus și mai sus, este un animal de pluș foarte special. Întotdeauna poți să îți dai seama ce gândește (uitați-vă la el, dacă nu ne credeți). Doar Bufnița Nemi mai are voie să se joace cu Fuzzy Lama.

Nelly Gnu este cea mai bună a prietenă a lui Lama Lama. Este curajoasă, încăpățânată, pune foarte multe întrebări și, uneori, intră in bucluc. Nelly construiește și pictează, iar culorile ei favorite sunt albastru și mov.

Mama și Tata Gnu petrec foarte mult timp cu fiica lor, Nelly. Tata Gnu conduce o camionetă roșie și lucrează ca bucătar și constructor, iar Mama Gnu își imparte timpul între centrul de grădinărit și familie.

Iedul Gilroy este coleg de clasă și prieten cu Lama Lama și Nelly Gnu. Câteodată, este răutăcios și rănește sentimentele celor din jur. Nu este rău, dar nu știe cum să controleze ce spune și ce face.

Roly Poly este un pangolin, un animal cu solzi și coadă, care trăiește izolat. El vrea să își facă prieteni, dar este foarte rușinos. Când îi este frică, se rostogolește și se face ghem pentru a se proteja.

Cine a fost Anna Dewdney?

Anna Dewdney a fost o cunoscută ilustratoare și autoare americană de cărți pentru copii. Mamă a două fete, Anna a lucrat și ca educatoare, așa că știa totul despre ce treabă complicată este ora de culcare, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

 

Lama Lama în pijama

O poveste de noapte bună. Un pupic de somn ușor. Și Mama Lamă stinge lumina și pleacă. Dar este totul bine acum?

NU!

Cel puțin așa crede Puiul Lamă…

Și, curând, smiorcăielile sale se transformă în URLETE.

Vai, vai, ce mai drama-lamă!

Dar când mama se întoarce, totul e bine din nou.

Caldă, pufoasă și foarte amuzantă, Lama Lama în pijama va aduce cu siguranță zâmbete pe buzele părinților și ale copiilor, care se vor recunoaște în poveste.

 

Surse: http://www.llamallamabook.com/

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!