Gregor și Profeția despre Năpastă (Seria Cronici din subpământ, partea a II-a)


Gregor și Profeția despre Năpastă (Seria Cronici din subpământ, partea a II-a)

A doua carte din seria CRONICI DIN SUBPĂMÂNT

Aventurile lui Gregor în Subpământ continuă în acest roman fantasy scris de Suzanne Collins, autoarea seriei JOCURILE FOAMEI.

După peripețiile din Gregor Pământeanul, primul volum al seriei, Gregor jură că nu se va mai întoarce niciodată în lumea întunecată din Subpământ. Însă gândacii știu că el este singurul care poate dezlega Profeția despre Năpastă. Așa că o răpesc pe sora lui, Boots, pentru a-l aduce înapoi ca să-i salveze.

Împreună cu Ares, liliacul cu care avea legământ, Luxa, prințesa rebelă din Subpământ, și câțiva prieteni din Subpământ, Gregor pornește într-o nouă aventură traversând primejdiosul Canal subteran, până la galeriile șobolanilor.

În acest volum, Gregor află că un erou trebuie să înfrunte, pe lângă nenumăratele pericole, posibilitatea de a pierde pe cineva drag și că deciziile sale pot afecta nenumărate vieți nevinovate. Pentru că, dacă el nu reușește să rupă blestemul din profeție, atât viața lui, cât și existența întregului Subpământ, nu vor mai fi niciodată la fel.

DETALII
Data apariției: aprilie 2016
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-0198-7
Autori: Suzanne Collins
Traducător: Mihaela Buruiana
Titlu original: Gregor and the Prophecy of Bane
Format: Paperpack
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 288
Editura: Nemi
Preț: 27.99 lei

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!