Gregor pământeanul (Seria Cronici din subpământ, partea I)


Gregor pământeanul (Seria Cronici din subpământ, partea I)

Prima carte din seria CRONICI DIN SUBPĂMÂNT

 

Fanii seriei Jocurile Foamei vor fi plăcut surprinși s-o descopere din nou pe Suzanne Collins în această serie de romane pentru copii.

 

În primul volum al seriei CRONICI DIN SUBPĂMÂNT, Gregor, eroul principal, cade printr-un grilaj din subsolul blocului din New York în care locuiește și ajunge în întunecatul Subpământ, o lume stranie, populată de tot felul de ființe fascinante și bizare. Aparent rezultatul unui accident, venirea lui Gregor pare a fi împlinirea unei profeții vechi de sute de ani despre un erou menit să salveze lumea din Subpământ. Inițial reticent, Gregor învață să-și asume menirea atât pentru a-i ajuta pe subpământenii aflați în pragul unui război, cât și pentru a rezolva misterul dispariției propriului său tată.

 

Gregor este un erou neobișnuit, ales să fie războinic, dar care înțelege o lecție pe care ar trebui s-o știe toți copiii din lume și s-o aplice în viața de adult: un adevărat războinic este cel care recurge la violență doar când nu mai are de ales, după ce a epuizat toate posibilitățile de rezolvare a conflictelor pe cale amiabilă.

DETALII
Data apariției: octombrie 2016
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-758-781-4
Autori: Suzanne Collins
Traducător: Mihaela Buruiana
Titlu original: Gregor the Overlander
Format: Paperpack
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 320
Editura: Nemi
Preț: 29.99 lei

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!