Ghidul micului astronom prin Univers


Ghidul micului astronom prin Univers

Ghidul micului astronom prin Univers, sau Astronomie pentru copii și restul lumii, de Adrian Șonka, este o introducere în astronomie pentru copii și pentru toți cei care vor să afle mai multe despre Univers.

Este o carte bine documentată, cu informații la zi din astronomie, dar și cu mult umor și glume science geek, adresată cititorilor de toate vârstele care vor să știe mai multe despre ce se întâmplă în spațiul cosmic.

Adrian Șonka, astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“ din București, te va face să vrei să afli și mai multe lucruri despre misterele Universului.

„Am văzut cu ochii mei obiecte aflate la mii de ani-lumină, de sute de ori mai mari decât sistemul nostru solar și care conțineau zeci de mii de stele. Apoi am început să iau imagini și să fac măsuratori mai precise, denumite «științifice».

Pare sofisticat, dar totul a început ca o pasiune. Tot ce începe ca pasiune poate fi continuat și ca meserie, așa că în cartea asta te voi ajuta să faci primii pași pentru a deveni și tu un «mic astronom».“
Adrian Șonka

DETALII

Data apariției: august 2023
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-1369-0
Autori: Adrian Șonka, Adnan Vasile
Format: Paperback
Dimensiuni: 155 x 235 mm
Nr. pagini: 192
Editura: Nemi
Vârsta: 9+ ani
Preț:  54.99 leiLasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!