Dragonul de gheață


Dragonul de gheață

Dragonul de gheață este o poveste încântătoare despre curaj și sacrificiu pentru tinerii cititori, dar și pentru adulți, scrisă de popularul autor al seriei Cântec de gheață și foc, G.R.R. Martin. Iar ilustrațiile splendide ale artistului Luis Royo îmbogățesc această poveste captivantă și emoționantă a unei tinere fete și a dragonului său.

În lumea din Cântec de gheață și foc dragonul de gheață este o creatură legendară și înfricoșătoare, întrucât niciun om nu a reușit vreodată să îmblânzească vreunul. Zborul său pe deasupra pământului lasă în urmă doar pustiu și un frig îngrozitor. Dar Adarei nu-i e teamă. Pentru că Adara este un copil al iernii, născută în timpul celui mai cumplit îngheț pe care toată lumea, chiar și Bătrânii, și-l amintesc.

Adara nu mai ținea minte când a văzut pentru prima oară dragonul de gheață. Părea că a fost dintotdeauna prezent în viața ei, o strălucire îndepărtată pe când se juca afară, în zăpadă, mult timp după ce ceilalți copii plecaseră la casele lor goniți de frigul mușcător. Când avea patru ani l-a atins, iar la cinci ani a zburat prima oară pe spatele lui înghețat. Apoi, când a împlinit șapte ani, într-o zi liniștită de vară, dragoni fioroși s-au abătut în zbor deasupra fermei liniștite în care locuia Adara.

Iar legendele spun că doar un copil al iernii – și dragonul de gheață care ține la el – pot salva lumea de la distrugere.

Dragonul de gheață se petrece în același univers din seria Cântec de gheață și foc de G.R.R. Martin, care stă la baza serialului de succes HBO, iar acest volum de colecție minunat ilustrat va fi, în mod sigur, pe placul fanilor.

 

DETALII
Data apariției: noiembrie 2017
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-0127-7
Autori: George R.R. Martin
Ilustrator: Luis Royo
Traducător: Ruxandra Toma
Titlu original: The Ice Dragon
Format: Hardcover
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 120
Editura: Nemi
Preț:  34.99 lei

 

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!