Charles Darwin, o revoluție


Charles Darwin, o revoluție

La 22 de ani, tânărul naturalist și geolog englez Charles Darwin pleacă spre emisfera sudică la bordul vasului HMS Beagle. Mânat de o curiozitate fără margini, tânărul explorator descoperă acolo teritorii imense și fascinante, precum Brazilia sau Patagonia, și, mai ales, o varietate incredibilă de viețuitoare.

În urma acestei călătorii de o importanță fundamentală are ocazia să facă descoperiri esențiale pentru știință. Pornind de la aceste observații, Darwin își dă seama că există o selecție naturală care favorizează supraviețuirea și adaptarea anumitor specii la schimbări. Astfel, ia naștere una dintre cele mai importante descoperiri ale științei moderne: teoria evoluției.

Urmărind aventurile și cercetările lui Darwin de-a lungul vieții sale, această lucrare ne permite să pătrundem în mintea unui om de știință și să observăm modul în care explicația teoretică își are rădăcinile în observarea de pe teren.

Cu o prefață de Guillaume Lecointre, profesor-cercetător și sistematician la Muzeul Național de Istorie Naturală din Paris, Charles Darwin, o revoluție! este un volum documentar cu alură de jurnal de bord, perfect pentru toți oamenii de știință, exploratori mai mici sau mai mari, aflați la început de drum!

DETALII
Data apariției: mai 2018
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-0288-5
Tilul original: Charles Darwin, une révolution
Autori: Annabelle Kremer, François Olislaeger
Format: Paperback
Dimensiuni: 220 x 280 mm
Nr. pagini: 72
Editura: Nemi
Preț: 33,99 lei

 

 

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!