Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm (Seria Andilandi, vol. 1)


Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm (Seria Andilandi, vol. 1)

Trimis în vacanţă la bunici, Vlad se simte abandonat de părinţi, preocupați acum de venirea pe lume a unui nou membru, așa că fuge de acasă. Unde? În pădure, dar nu orice pădure, ci una fermecată: Pădurea Bogății de lângă Hoghiz. Acolo primește o misiune importantă: să o apere pe Andilandi, Pasărea Măiastră, de cei care vor să o fure prin tot felul de vicleşuguri. În peripețiile lui, Vlad întâlnește personaje care încearcă să-l împiedice să-și ducă misiunea la bun sfârșit – Strigoi, Iele, Zmei, Căpcâni sau Solomonari –, dar este și ajutat de prieteni buni, precum Calul Năzdrăvan, Blajinii, Uriaşii şi alții. Cheia reuşitei se află, însă, numai în sufletul lui și va trebui s-o găsească singur.

O aventură fantastică şi amuzantă a unui băiat de zece ani într-o lume de basm, proprie folclorului românesc, Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm este prima carte din seria ANDILANDI de Sînziana Popescu.

„De fapt, m-am străduit să scriu niște basme moderne, pe înțelesul copiilor de azi, niște cărți care să le prezinte celor mici aventurile unor copii ca ei, ale unor copii obișnuiți, care ajung să pătrundă într-o lume neobișnuită, pe tărâmul basmelor noastre folclorice.“
Sînziana Popescu

 

DETALII

Data apariției: martie 2019
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-43-0473-5
Autori: Sînziana Popescu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 400
Editura: Nemi
Preț:34.99 lei

 

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.