Bronto, un dinozaur neastâmpărat


Bronto, un dinozaur neastâmpărat

De ce oare, atunci când ești mic, aproape tot ce faci pare prea puțin important în ochii adulților? Fără rost sunt jocurile, întrebările prea multe îi enervează imediat… La tot pasul auzi: „nu ai voie!“ sau „nu face asta!“, sau „nu pe acolo!“. Părinții ăștia!…

Așa gândește Bronto, micuțul dinozaur, plictisit să se tot joace singur în pădure, fără prietenii săi atât de dragi, Diplo, Stega, Tyrano și Tricer.

Apoi pornește în căutarea prietenilor, încercând să traverseze singur pădurea, în ciuda interdicției părinților „atotștiutori”. Ce i se întâmplă lui Bronto este o poveste antrenantă și plină de învățăminte pentru cei mici (dar și pentru cei mari).

Lectură recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani.

DESPRE AUTORI

Valentin Nicolau (n. 1960 – d. 2015, București) este fondatorul Editurii Nemira și al postului de radio Smart FM, fost președinte al Televiziunii Române și un dramaturg de succes, piesele sale fiind incluse în repertoriile unor teatre românești de prestigiu.
Ca scriitor, a debutat în 1994 cu volumul de proză pentru copii Bronto, un dinozaur încă mic, urmat în 1995 de Bronto, un dinozaur neastâmpărat (reeditată de Nemira în 2008 și 2015). Alte cărți pentru copii: Zina Benzina (2008) și primul volum din seria „Basmania”, Răspântia gândurilor (2014).

Alexandru Ciubotariu este un cunoscut ilustrator român. A ilustrat atât cărți scrise de autori contemporani (seria Bronto, de Valentin Nicolau, Aventurile lui Cipollino, de Gianni Rodari), cât și clasici (Greuceanu și Țugulea, de Petre Ispirescu). Este pasionat de benzi desenate, comics-uri și pisici pătrate.

 

DETALII

Data apariției: martie 2016
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-758-590-2
Autor: Valentin Nicolau
Ilustrator: Alexandru Ciubotariu
Format: Paperback cu flapsuri
Dimensiuni: 27 x 27 cm
Nr. pagini: 28
Editura: Nemi
Preț: 24,9 lei
bronto

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!