Bronto, un dinozaur încă mic


Bronto, un dinozaur încă mic

Faceți cunoștință cu Bronto, micul pui din familia Brontosaurus, care acum începe să descopere lumea. Alături de noii lui prieteni, Diplo, Stega și Tricer, pleacă la scăldat. Acolo ei se întâlnesc cu un vizitator neașteptat, nimeni altul decât Tyrano, copilul familiei Tyranosaurus, care vrea să se joace împreună cu ei.

O poveste de aventuri cuceritoare, plină de pilde pentru cei mici, care-i învață toleranța față de cei din jur, în ciuda diferențelor dintre ei.

Lectură recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani.

DESPRE AUTORI

Valentin Nicolau (n. 1960 – d. 2015, București) este fondatorul Editurii Nemira și al postului de radio Smart FM, fost președinte al Televiziunii Române și un dramaturg de succes, piesele sale fiind incluse în repertoriile unor teatre românești de prestigiu.
Ca scriitor, a debutat în 1994 cu volumul de proză pentru copii Bronto, un dinozaur încă mic, urmat în 1995 de Bronto, un dinozaur neastâmpărat (reeditată de Nemira în 2008 și 2015). Alte cărți pentru copii: Zina Benzina (2008) și primul volum din seria „Basmania”, Răspântia gândurilor (2014).

Alexandru Ciubotariu este un cunoscut ilustrator român. A ilustrat atât cărți scrise de autori contemporani (seria Bronto, de Valentin Nicolau, Aventurile lui Cipollino, de Gianni Rodari), cât și clasici (Greuceanu și Țugulea, de Petre Ispirescu). Este pasionat de benzi desenate, comics-uri și pisici pătrate.

 

DETALII:

Data apariției: mai 2015
Colecția: Nemi
ISBN: 978-606-758-270-3
Autor: Valentin Nicolau
Ilustrator: Alexandru Ciubotariu
Format: Paperback cu flapsuri
Dimensiuni: 27 x 27 cm
Nr. pagini: 28
Editura: Nemi
Preț: 22,06 lei

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Abonează-te la Newsletterul Nemi și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!